NemID logo

Print denne side

Find din repræsentation

Hvis du bor i udlandet, kan du få udleveret din midlertidige adgangskode - til aktivering af NemID - på én af de adresser, du kan fremsøge herunder.
Husk at den midlertidige adgangskode skal bestilles på forhånd.

Det koster et gebyr på 185 ? dkk at få udleveret en kode ved en dansk repræsentation. Dette gebyr er bestemt af Udenrigsministeriet.

Den midlertidige kode kan kun udleveres af en repræsentation, hvis navnet i legitimationen som forevises ved afhentning, stemmer overens med det navn der blev bestilt med.

Du kan læse mere på Danskere i udlandet.

Find repræsentation

Hvis du bor i udlandet og ønsker at få NemID, skal du bestille det her på hjemmesiden. I forbindelse med din bestilling vælger du endeligt, hvilket udleveringsted du foretrækker.
Hvis du bor i udlandet og ønsker at få NemID, skal du bestille det her på hjemmesiden. I forbindelse med din bestilling vælger du endeligt, hvilket udleveringssted du foretrækker.