NemID logo

Print denne side

Find din repræsentation

Hvis du bor i udlandet, kan du få udleveret din midlertidige adgangskode – til aktivering af NemID – på én af de adresser, du kan fremsøge herunder.

Find repræsentation

Hvis du bor i udlandet og ønsker at få NemID, skal du bestille det her på hjemmesiden. I forbindelse med din bestilling vælger du endeligt, hvilket udleveringsted du foretrækker.
Hvis du bor i udlandet og ønsker at få NemID, skal du bestille det her på hjemmesiden. I forbindelse med din bestilling vælger du endeligt, hvilket udleveringssted du foretrækker.